vineri, 17 septembrie 2010

O alta zi

University of Manchester, Roscoe Building
Salutare celor care s-au decis sa deschida pagina. Deja am inceput sa ma obisnuiesc sa fiu destul de activa, deci astazi am reusit sa-mi ocup toata ziua. Totul a inceput cu trezirea...destul de fortata caci a venit echipa de reparatii (aka. mesterul de servicu) si mi-au reparat clantele si robinetele caci nu functionau cum trebuiesi am raportat pentru a evita sa fiu trasa la raspundere pentru distrugerea lucrurilor. Astfel m-am dat jos din pat pe la 9 ora UK, si mi-am facut micul dejun (a se citit "distrus micul de jun"). Am luat-o apoi asa incet incet cu spalatul geamurilor, stersul prafului si alte activitati casnice. In timp ce dadeam (ma luptam) cu aspiratorul am zis ca abia astpt sa ma marit ca sa pun sotul sa faca asta. Pacat ca mocheta mea este mare strangaotare de scame.

Camera mi-a fost reparata si pusa in functiune, asa ca m-am decis sa trec la distrugerea mesei de pranz, masa car chiar a iesit prost. Dupa aceasta, am tras concluzia ca nu ma mai bag la semipreparate, si acum in timp ce scriu inca simt gustul ala oribil de peste congelat. Am pleca catre universitate spre pranz, deoarece au tot felul de prezentari de orientare la inceputul anului. Am nimerit numai bine la cele care ma interesau, si anume cele despre bani si cele despre locurile de munca. Am stat de vorba cu un tip din italia, aflat la doctorat, si barfeam despre germani, si nu stiu de unde a aparut un neamt si s-a asezat langa noi. Poate ca se simtea cu musca pe caciula.

Veverita, Withworth Park
Am terminat cam intr-o ora cu prezentarile, si am plecat fiecare spre caminul lui. Am mai tras o tura pe la "hiper-agora" (super market) ca sa mai iau niste legume si ceva lapte si branza. M-am intors si m-am decis sa particip la programul de socializare din seara asta. Am plecat cu colegele de apartament, pe care eu le pun sa mearga pe jos, pentru ca mi se pare total aiurea sa dau 1 lira cand pot merge 20 de min pe jos si am ajuns la Uniunea studentilor unde aveam program de dansuri si muzica irlandeza. Lumea dansa aceiasi pasi pe tot felul de scheme bazate pe ideea de ati schimba partenerul (in timpul dansului, va rog sa nu intelegeti alte chestii). Astfel am mai stat de vorba in stanga si-n dreapta si m-am intalnit cu un grup de studenti in anul 1 (licenta) irlandezi. Eu m-am uitat cu ochii mari si ma intrebam ce cauta aici ca ei oricum isi stiu dansurile, chair unul dintre ei zicea: this is not real dancing!

La un moment dat, formatia s-a decis sa faca o pauza, iar eu si cu colegele de camera am iesit afara. Ele s-au decis sa mearga intr-un club "Revolution", iar pe langa noi tot statea un tip clatinandu-se care insista ca e din Australia si daca e ok sa vina cu noi in club. Eu il cam si mirosisem ca luase ceva spirtuase la bord, dar colege mele erau ceva la modul: yeah! sure, come with us! why not? Cred ca oamenii au tendinta de a deveni prietenosi peste masura la astfel de evenimente. Nu stiu daca in tara lor ar fi acceptat compania tipului respectiv. Am plecat catre camin si pe drum am avut placuta surpriza sa dau de niste pusi negri, care pur si simplu bateau intr-un gard cu betele, fara absolut nici un motiv. Daca ar fi fost un caine dincolo de gard, as fi inteles situatia, dar asa....gardul dadea in sosea. Am ajuns luand-o pe calea mai ocolita, pentru ca parcul pe care il traversez nu prea e luminat noaptea.

Moss Lane East
De data asta cina mi-a iesit cat de cat, si m-am putut hrani calumea. Am mai stat de vorba cu Krish (spaniolul de origine indiana) care a cumparat intre timp o tona de mancare. Cred ca tot ceea ce a cumparat el, mi-ar ajunge vreo 2 luni, dar el sustine ca e doar pentru vreo 2 saptamani.

Well...hai ca v-am plictisit destul cu postul de azi. Noapte buna.
PS-inafara de ultima, pozele sunt facute azi.
                                                                                                                           Vrabiuta.

4 comentarii:

  1. Veverita rocks ^^ Toata lumea spune ca Manchester e foarte periculos noaptea, si Salford si mai si. Dar noi nu am avut nicio incursiune pana acum :/ Make sure you chekc my new post also: http://blog.edmundo.ro/?p=213 . Eu incerc sa scriu mai mult informativ avand in vedere ca este pentru EDMUNDO

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi, mersi :D ...am prins ceva vreme frumoasa in ultimele doua zile si am putut face poze. azi mai am ceva chestii de orientare si apoi ma odihnesc si eu ca prea am fost in priza. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci acum cred ca apreciezi gatitul meu, chit ca inserez miere in mancare... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cris...sa te vad eu incercand sa prajesti mierea :D

    RăspundețiȘtergere